cupcakes 1545

Τα cupcakes κωδ.1545 είναι ένα μικρό κέικ σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί ένα άτομο, συχνά ψήνεται σε ένα μικρό λεπτό χαρτί ή κύπελλο αλουμίνιο.. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε μια ή περισσότερες από τις γεύσεις μας.

1545
2,2 
με ΦΠΑ
In Stock

  Security policy

Το tenten.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (SecureSocketsLayer) .

  Delivery policy

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει email επιβεβαιωσης

  Return policy

Mπορείτε να μας ενημερώσετε για το αίτημά σας τηλεφωνικά 210 68 45116

Τα cupcakes κωδ.1545 είναι ένα μικρό κέικ σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί ένα άτομο, συχνά ψήνεται σε ένα μικρό λεπτό χαρτί ή κύπελλο αλουμίνιο. Παρασκευάζετε σε πολλές παραλλαγές με φουτουριστικές ή πιο συντηρητικές διακοσμήσεις και γεύσεις. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε μια ή περισσότερες από τις γεύσεις μας.Τα cupcakes είναι μικρά ατομικά κέικ στολισμένα με τρισδιάστατες φιγούρες από βελούδινη ζαχαρόπαστα. Γεύσεις πεντανόστιμες που φτιάχνονται καθημερινά με πολλή μεράκι και φροντίδα με τα καλύτερα και αγνότερα υλικά από την Pillsbury, γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της. Ψήνεται σε ένα μικρό λεπτό χαρτί και συσκευάζεται σε σακουλάκια διάφανα ειδικά για τρόφιμα, δεμένα με ασορτί κορδελάκι. 
Διαστάσεις: 9Χ8cm
Είναι διαθέσιμα σε συσκευασίες των 25 τεμαχίων
Ελάχιστη παραγγελία: 25 τεμάχια

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των cupcakes που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους (πχ οθόνη υπολογιστή) να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα. Επίσης, επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι εντελώς χειροποίητα, δεν είναι δυνατόν το κάθε cupcake να είναι πανομοιότυπο με το άλλο.

1545