ΕΛΛΑΔΑ:
 
Χρέωση μεταφορικών μόλις 4 ευρώ για αποστολή με courier σε οποιαδήποτε ταχυδρομική διεύθυνση εντός της ελληνικής επικράτειας και παράδοση εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.(εξαιρούνται τα προϊόντα με μεγάλο-μεσαίο όγκο κουτιά βάπτιστης,Λαμπάδες κλπ)

Για Προιόντα μεσαίου όγκου (Λαμπάδες,Κουτιά βάπτισης) το κόστος μεταφοράς είναι 8 ευρώ

Για Προιόντα μεγάλου όγκου (πλήρες σέτ βάπτισης με λαμπάδα) το κόστος μεταφοράς είναι 12 ευρώ

Θέλετε κάτι εξειδικευμένο? Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 68 45 116  για να σας δώσουμε

συγκεκριμένη προσφορά

Διεθνείς Αποστολές

Συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ, ELTA COURIER,EMS,SPM και με μεταφορικές εταιρίες για τις παραγγελίες ανάλογα την περιοχή του παραλήπτη. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier τη παραγγελία σας. Ανάλογα με το βάρος των προιόντων υπολογίζεται και το κόστος των μεταφορικών.

To πρόγραμμα υπολογίζει αυτόματα το κόστος των Μεταφορικών.Τα ποσά του κόστους μεταφοράς μπορεί να μεταβληθούν λόγω ιδιαιτεροτήτων της κάθε χώρας   (για αποστολές εκτός Ελλάδος) οπότε αυτό που προτείνουμε είναι να τα καταχωρήσετε την παραγγελία σας και να μας στείλετε email στο tenten@tenten.gr ζητώντας μας τον ακριβή προσδιορισμό κόστους της αποστολής σας.

Τρόποι πληρωμής

1.Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της τράπεζας Πειραιώς με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα.

2. Μετρητά, με αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας)

Εάν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, η εξόφληση της παραγγελίας σας θα γίνει στο χώρο σας με την παραλαβή των προϊόντων. Αφού παραλάβετε και ελέγξετε την παραγγελία σας, θα δώσετε το αντίτιμο της αξίας της σε μετρητά στον υπάλληλο της εταιρίας courier.

Μπορείτε επίσης να κάνετε και κατάθεση σε Λογαριασμό

Με την επικυρωση της παραγγελιας θα πρεπει να κανετε καταθεση 35% στους παρακάτω Τραπεζικούς λ/σμούς ως προκαταβολή

Eurobank

IBAN GR 52 0260 0480 0002 6020 0533 377

Με δικαιούχους Παναγιώτα Καδδά

3. Πληρωμή με Paypal

4. Κατάθεση σε Λογαριασμό

Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας με την επιλογή κατάθεση σε τράπεζα και μόλις καταθέσετε τα χρήματα μας στέλνετε ένα ενημερωτικό mail.

Με την επικυρωση της παραγγελιας θα πρεπει να κανετε καταθεση 35% στους παρακάτω Τραπεζικούς λ/σμούς ως προκαταβολή

Eurobank

IBAN GR 52 0260 0480 0002 6020 0533 377

Με δικαιούχους Παναγιώτα Καδδά

Επιστροφές

Κάποιο προϊόν μας είχε ελλάτωμα η απλά δεν σας άρεσε; Μπορείτε να επιστρέψετε στο TenTen  ένα προϊόν εύκολα & γρήγορα

Mπορείτε να μας ενημερώσετε για το αίτημά σας τηλεφωνικά 210 68 45 116 ή με e-mail (sales@tenten.gr).Την ίδια ημέρα υποβολής του αιτήματος επιστροφής ή την επόμενη εργάσιμη θα στείλουμε courier στο χώρο σας για να παραλάβει τις επιστροφές με χαμηλή χρέωση εαν βρίσκεστε εντός της ελληνικής επικράτειας! 

Στη συνέχεια, έχετε τρεις επιλογές:

1. Nα παραγγείλετε κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας! Το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του προϊόντος που επιστρέψατε θα αφαιρεθεί από τη νέα σας παραγγελία

2. Να κρατήσουμε πιστωτικό στο όνομά σας, που θα αφαιρεθεί από την επόμενη παραγγελία σας (το πιστωτικό δεν έχει ημερομηνία λήξης!)

3. Nα μας ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος που επιστρέφετε.

    

Μπορείτε βέβαια να κανετε αλλαγή του προιόντος σε όποιο κατάστημα ΤenTen σας βολεύει

Η δυνατότητα επιστροφής παρέχεται μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας, και η  επιστροφή πρέπει να γίνει  εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει αφαιρεθεί το χάρτινο ταμπελάκι.Το κόστος των εξοδων επιστροφής βαραίνουν τον αγοραστή.Δεν γίνονται επίσης δεκτά προιοντα που "δεν σας αρεσαν" εφοσον αυτά είναι Βαπτιστικά ρούχα-προιοντα  πχ ρούχα ,προιοντα με ονόματα & μονογράμματα και γενικότερα το οτιδήποτε ξεφεύγει απο την λογική του τυπικού προιοντος και εχει κατασκευαστεί - παραγγελθεί ειδικά για εναν συγκεκριμένο πελάτη.