• -7%
  • Νέο

Stova Bambini SS24 B6

Νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης Code : SS24 B6

SS24 B6
Μέγεθος Ρούχου: 6-9 ΜΗΝΩΝ
279,0 
259,5  Έκπτωση 7%
με ΦΠΑ
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  Security policy

Το tenten.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (SecureSocketsLayer) .

  Delivery policy

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει email επιβεβαιωσης

  Return policy

Mπορείτε να μας ενημερώσετε για το αίτημά σας τηλεφωνικά 210 68 45116

 

Premium SS24 B6 by Stova Bambini Ένα υπέροχο νέο σχέδιο με χαρακτηριστική λεπτομέρεια ρίγα στο γιλέκο και στο παντελόνι. Η πιο δημοφιλής απόχρωση του καλοκαιριού, ολοκληρωμένο κοστούμι βάπτισης σε λευκό-μπλε navy από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι. Αποτελείται από μαό πουκάμισο  με ημιδιαφανείς ρίγες στην ύφανση, παντελόνι σε κλασσική, ίσια γραμμή από βαμβακερή καπαρντίνα, διπλή ζώνη και αποσπώμενο αξεσουάρ. Το σετ αποτελείται από 7 τεμάχια (γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη με γάντζο για εύκολη εφαρμογή, καπέλο, αποσπώμενο αξεσουάρ και διακοσμητική pochette) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια

ΠΡΟΙΟΝ ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ

Η παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων πραγματοποιείται εντός 2 ημερών.  Το tenten.gr δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν δεν παραδοθεί σε άριστη κατάσταση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: To tenten.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

 

SS24 B6