8 Συμβουλές για να φωτογραφίσετε τη βάπτιση του μωρού σας

8 Συμβουλές για να φωτογραφίσετε τη βάπτιση του μωρού σας

Ένα κρίσιμο στάδιο για την διεξαγωγή μιας επιτυχούς βάπτισης, εκτός από το να επιλέξετε τα σωστά βαπτιστικά ρούχα, είναι η φωτογράφισή της, η οποία μοιάζει με εκείνη του γάμου. Ωστόσο, οτιδήποτε περιλαμβάνει παιδιά ή ζώα τείνει να είναι πιο απρόβλεπτο. Ακολουθούν οκτώ συμβουλές για να φωτογραφίσετε τη βάπτιση του μωρού σας.

  1.       Προγραμματισμός

Φτιάξτε μια λίστα με τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε όπως το μωρό με τους γονείς και τους παππούδες, ομαδικές λήψεις των καλεσμένων κ.λπ.

  1.       Προετοιμασία

Τα βαπτιστικά ρούχα είναι εξίσου σημαντικά με τα νυφικά. Ζητήστε βοήθεια και συμβουλές από νωρίς σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο.

  1.       Άδεια

Ορισμένες εκκλησίες δεν θα σας επιτρέψουν να φωτογραφήσετε με φλας, οπότε λάβετε άδεια εκ των προτέρων.

  1.       Φωτισμός

Εάν η εκκλησία έχει φυσικό φως, θα έχετε καλύτερα, πιο φυσικά αποτελέσματα, εάν δεν χρησιμοποιείτε φλας.

  1.       Αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας (ISO)

Εάν τραβάτε φωτογραφίες μέσα και έξω από την εκκλησία, ο αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας είναι ιδανικός για προσαρμογή της ευαισθησίας όταν χρειάζεται.

  1.       Ομαδικές λήψεις

Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε φακό πολύ ευρείας γωνίας για να μην κάνετε τα άτομα στις άκρες να φαίνονται με τεντωμένα κεφάλια.

  1.       Φωτογραφίες μωρών

Οι φωτογραφίες του μωρού στη βάπτιση είναι πολύ σημαντικές. Ζητήστε από τους γονείς να διασκεδάσουν το μωρό, ώστε να έχετε μια μεγάλη επιλογή από πόζες και εκφράσεις του προσώπου.

  1.       Σούπερ ζουμ

Με το σούπερ ζουμ μπορείτε να έχετε τα πάντα, από ευρυγώνιες έως κοντινές λήψεις, χωρίς να «χάνετε» φωτογραφίες λόγω αλλαγής φακών.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code