5 Συμβουλές για να οργανώσετε τη βάπτιση του μωρού σας

5 Συμβουλές για να οργανώσετε τη βάπτιση του μωρού σας

Εκτός από τα βαπτιστικά ρούχα που πρέπει να αγοράσετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να οργανώσετε σωστά τη βάπτιση του μωρού σας. Διαβάστε παρακάτω 5 συμβουλές για να οργανώσετε τη βάπτιση του μωρού σας.

  1.       Επιλέξτε τους νονούς

Αυτό θα επηρεάσει τόσο το παιδί όσο και εσάς για το υπόλοιπο της ζωής σας. Επιλέξτε λοιπόν προσεκτικά. Ομοίως, προσέξτε μην ενοχληθούν τα άτομα που μπορεί να πίστευαν ότι ήταν οι μοναδικές σας επιλογές.

  1.       Κάντε κράτηση για τη βάπτιση

Αφού αποφασίσετε σε ποια εκκλησία θέλετε να βαφτίσετε το μωρό σας, πρέπει να γνωρίσετε τον τοπικό ιερέα. Το άτομο που πραγματοποιεί τη βάπτιση θέλει να γνωρίζει λεπτομέρειες για εσάς, το μωρό σας και τους νονούς του.

  1.       Το τραπέζι μετά τη βάπτιση

Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να προσφέρετε λίγα ποτά και μεζέδες στο τραπέζι ή να οργανώσετε έναν μπουφέ. Αν έρθουν μικρά παιδιά, θα πρέπει να σκεφτείτε και τρόπους διασκέδασης, όπως παιχνίδια, μπαλόνια και μουσική.

  1.       Δώρα για το μωρό

Εάν δεν θέλετε να λάβετε δώρα, δηλώστε το στο κάτω μέρος της πρόσκλησης ή ζητήστε από τους προσκεκλημένους να τα δωρίσουν σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής σας. Εάν θέλετε να δεχτείτε δώρα, τότε η σωστή εθιμοτυπία είναι να μην πείτε τίποτα.

  1.       Φωτογραφίες

Τέλος, είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι μόλις οργανώσετε τη βάπτιση, θα θέλετε να τη θυμάστε. Ο ευκολότερος τρόπος για να σας μείνει αξέχαστη είναι να ορίσετε κάποιον να βιντεοσκοπήσει ή να φωτογραφίσει τις σημαντικές στιγμές.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code