Βαπτιστικά ρούχα | Οδηγός αγοράς

Βαπτιστικά ρούχα | Οδηγός αγοράς

Η κύρια επιλογή σε μια βάπτιση είναι φυσικά τα βαπτιστικά ρούχα γιατί είναι πολύ σημαντικό τα παιδάκια  στα πρώτα τους βήματα στη ζωή, μετα από αυτό το υπέροχο μυστήριο να είναι ευπαρουσίαστα με όμορφα ρούχα που διαθέτουν ενα απαλό χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με μια απλότητα ανάλογα με το φύλο που έχουμε.

Στην εποχή μας δυστυχώς οι τάσεις της μόδας αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα κάπου να μπερδευόμαστε ως προς αυτό το κριτήριο των ρούχων. Πάντα οι γονείς αρχικά αλλά και οι υποψήφιοι ανάδοχοι των παιδιών που πρόκειται να βαπτίσουν, θέλουν πάντα τη καλύτερη επιλογή, αλλά και ταυτόχρονα την πιο οικονομική, χωρίς απαραίτητα να ρίχνει την ποιότητα των ρούχων.

 

Ένα κοινό χρώμα για τα δύο φύλα δεν είναι άλλο απο το λευκό, που μπορεί να αντιπροσωπεύει μια πιο συντηρητική επιλογή αλλά παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί με άλλα χρώματα.π.χ το μπλε για τα αγόρια και το ροζ για τα κορίτσια.

 

Εκτός όμως απο το χρώμα καλό είναι να δώσουμε μεγάλη σημασία και στο ύφασμα των ρούχων δηλαδή να επίλεγουμε υφάσματα τα οποία θα κάνουν να αισθάνονται άνετα τα μωρά όπως για παράδειγμα τα λινά και τα βαμβακερά, τα οποία δεν ερεθίζουν το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών.

Τέλος να τονίσουμε ότι μέσα από το διαδύκτιο ύπαρχουν πολλές επιλογές μέσα από online καταστήματα που έχουν οικονομικέςτιμές αλλά και μεγάλη ποικιλία σε ρούχα για βάπτιση.

 

Να μη ξεχνάμε επίσης και την εποχή στην οποία έχουμε προγραμματίσει μια βάπτιση, για παράδειγμα το καλοκαίρι σίγουρα θα πρέπει να επιλέξουμε πιο ανάλαφρα ρούχα ,ενώ το χειμώνα πιο ζεστά αλλά και άνετα σε μεγαλύτερο μέγεθος ώστε να νιώθουν την ανάλογη θαλπωρή. Τέλος να αναφερθούμε και στην εμφάνιση της νονάς η οποία θα πρέπει να συνδυάζει το απλό με το μοντέρνο παράλληλα. Οπως π.χ. Ένα ωραίο φόρεμα όχι όμως να φαίνεται ακάλυπτο το στήθος, να είναι μεγάλο, με ένα ανάλογο χρώμα που να ταιριάζει στην εμφάνιση της νονάς όπως μπλε, φούξια,πορτοκαλί.

Τέλος η επιλογή των παπουτσιών, τα οποία δεν θα πρέπει να είναι ψηλοτάκουνα εφόσον θα υπάρχει αναγκαστικά αρκετή ώρα ορθοστασία.

 

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code