Ποιος είναι ο κατάλληλος φωτογράφος βάπτισης;

Ποιος είναι ο κατάλληλος φωτογράφος βάπτισης;

Ποιος είναι ο κατάλληλος φωτογράφος βάπτισης;

 Ο φωτογράφος της βάπτισης που θα διαλέξετε για να αποθανατίσει το μυστήριο σας είναι εξαιρετικής σημασίας κυρίως γιατί η  βάπτιση του παιδιού σας είναι το πρώτο χαρμόσυνο γεγονός στο οποίο θα έχει εκείνο ενεργή συμμετοχή. Αρκεί να σκεφτείτε πόσο χαρούμενο θα είναι αργότερα το παιδί σας όταν όπως όλα τα παιδιά θα θέλουν να μάθουν για την βάπτιση τους και σας ζητήσουν και τα σχετικά πιεστήρια. Δεν θα είστε περήφανοι ακόμα περισσότερο αν οι φωτογραφίες που θα του δείξετε τότε είναι όμορφες και αποθανατίζουν τις καλύτερες στιγμές της μέρας εκείνης με ωραίο τρόπο; Φυσικά και θα είστε! Τώρα που πήρατε μια γεύση από το πόσο σημαντικό είναι να κάνετε σωστή επιλογή διαβάστε παρακάτω ποια είναι εκείνα που θα πρέπει να έχετε κατά νου κατά την διάρκεια της επιλογής σας για να σας ανταμείψει το αποτέλεσμα.

 

Φωτογράφος βάπτισης με εμπειρία.

Αυτονόητο θα μου πείτε! Καθόλου! Αν ρωτήσετε τους περισσότερους φωτογράφους αν έχουν εμπειρία θα σας πουν φυσικά και έχω! Όμως στην προκείμενη περίπτωση δεν χρειάζεστε απλά έναν άνθρωπο που να έχει εμπειρία με την φωτογραφία αλλά να έχει ασχοληθεί εμπεριστατώμενα και με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν με φωτογραφήσεις βαφτίσεις. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα ακόμα και αν ο φωτογράφος είναι επαγγελματίας αλλά δεν έχει ξανακάνει φωτογράφιση βάπτισης. Το αποτέλεσμα κρίνεται κατά πολύ από το ποσό καλά γνωρίζει ο φωτογράφος τις φάσεις του μυστήριου της βάπτισης  ώστε να ξέρει που πρέπει να εστιάσει πως πρέπει να κινηθεί στο χώρο και πότε είναι η κορύφωση του μυστήριου για να δώσει περισσότερη προσοχή.

 

Επιλέξτε ένα φωτογράφο βάπτισης με ρεπορταζιακό στυλ φωτογράφησης.

Ίσως στην αποθανατίσει άλλων ευχάριστων γεγονότων όπως είναι ο γάμος να έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τι σας αρέσει μεταξύ μιας πιο στημένης φωτογράφισης και μιας αυθόρμητης ή ρεπορταζιακής όπως λέγεται. Στην περίπτωση της βάπτισης δεν έχετε αυτή την επιλογή. Η ρεπορταζιακη φωτογραφία είναι μονόδρομος γιατί το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ως παιδί δεν μπορεί πάρα να είναι αυθόρμητο. Φαντάζεστε τώρα να προσπαθείτε καθ όλη την διάρκεια της βραδεία να  πείσετε ένα μικρό παιδί να βγάλει μια καθώς πρέπει φωτογραφία; Το καλύτερο αποτέλεσμα που πιθανόν να επιτύχετε είναι να έχει κατεβασμένα τα μούτρα και να σας γκρινιάζει συνεχώς ότι δεν το αφήνετε στην ησυχία του και θα έχει και δίκιο το νεοφώτιστο! Για να γλιτώσετε από αυτή την ταλαιπωρία και εσείς και το παιδί φροντίστε να σιγουρευτείτε ότι ο επαγγελματίας που θα διαλέξετε ειδικεύεται στο συγκεκριμένο στυλ.

 

Διαλέξτε ένα φωτογράφο με ανεπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες.

Το ξέρω ότι αυτό το κριτήριο δεν έχει άμεση σχέση με την δουλεία για την όποια θα πληρωθεί ο άνθρωπος αλλά πιστέψτε με έχει μεγάλη σημασία για το αποτέλεσμα που θα έχετε. Αν ο φωτογράφος της βάπτισης σας δεν έχει τον τρόπο του να προσεγγίζει τους καλεσμένους σας ώστε να αποθανατίσει τις στιγμές που δημιουργούνται τότε από το φωτογραφικό σας άλμπουμ θα λείπουν πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές και αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Οι κοινωνικές του δεξιότητες θα τον βοηθήσουν να γνωρίσει σύντομα συγγενείς φίλους και τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς και να πάρει ο ίδιος το θάρρος να τους επισημάνει να ποζάρουν για μια φωτογραφία.

 

Η επιλογή που θα κάνετε για το φωτογράφο της βάπτισης φροντίστε να είναι η καλύτερη δυνατή για την συγκεκριμένη στίμη. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code