Ξοδέψτε ελάχιστα για τα βαπτιστικά ρούχα!

Ξοδέψτε ελάχιστα για τα βαπτιστικά ρούχα!

Αν έχετε ξανακάνει βάπτιση στο παρελθόν γνωρίζετε ότι το κόστος της μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο άλλων μυστηρίων αλλά σε δύσκολους καιρούς όπως αυτούς που διανύουμε κάθε επιπλέον ευρώ που θα ξοδέψετε για τα βαπτιστικά ρούχα έχει μεγάλη άξια. Είναι σύνηθες τα βαπτιστικά ρούχα να αγοράζονται στα πλαίσια ενός πακέτου βάπτισης. Αν κάνετε μια ερεύνα αγοράς πριν την επιλογή σας σίγουρα και θα βρείτε σημαντικές ομολογουμένως αποκλίσεις στις τιμές διαφορών  καταστημάτων  που θα σας επιτρέψουν να μειώσετε το κόστος της βάπτισης. Όμως δεν είναι αυτή η μονή σας επιλογή. Υπάρχουν και πιο οικονομικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν τα βαπτιστικά ρούχα  σας χωρίς κανένα περιττό έξοδο.

 

Κάντε τους κατάλληλους συνδυασμούς στα βαπτιστικά ρούχα.


Τα καταστήματα βαπτιστικών ειδών συνήθως σας προτείνουν βαπτιστικά ρούχα από πριν σεταρισμένα. Έχετε την δυνατότητα βέβαια να επιλέξετε άλλα κομμάτια από αυτά που σας προτείνουν  αλλά είστε και πάλι αρκετά περιορισμένοι ειδικά αν έχετε χρηματικό περιορισμό. Σπάστε αυτό το στερεότυπο που επιβάλει η επιλογή του πακέτου βάπτισης να γίνει εξ ολοκλήρου από ένα μαγαζί. Δείτε τι έχει να σας προσφέρει κάθε διαφορετικό μαγαζί για τα βαλάντια σας και αγοράστε μεμονωμένα κομμάτια που πληρούν τα κριτήρια σας τόσο από άποψη αισθητική όσο και από άποψη χρημάτων. Αυτό βέβαια θα είναι σίγουρα πιο κουραστικό και χρονοβόρο αλλά θα σας βοηθήσει αρκετά με το κόστος και θα σας επιβάλλει την μεγίστη ενεργή σας συμμέτοχη ώστε να γίνουν σωστές επιλογές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνεις δεν θα έχει ξαναδεί τέτοιο συνδυασμό βαπτιστικών ρούχων!

 

Βαπτιστικά ρούχα: Τι θα λέγατε για μια μεταποίηση;


Αυτή σίγουρα είναι μια εναλλακτική επιλογή μείωσης του κόστους των βαπτιστικών ρούχων για τολμηρούς. Αν είστε ένας από αυτούς σίγουρα θα ενθουσιαστείτε! Ως γνωστόν τα βαπτιστικά ρούχα επί της ουσίας είναι ρούχα κυριολεκτικά μιας χρήσης. Το παιδί θα τα φορέσει εκείνη την ξεχωριστή βραδιά και μετά θα ξεχαστούν σε κάποια ντουλάπα ως ενθύμιο. Αν δεν σας ενθουσιάζει η ιδέα να δώσετε τόσα χρήματα για ένα ρούχο και το παιδί σας να μην το ευχαριστηθεί μπορείτε να πρωτοτυπήσετε. Μεταποιήστε ένα αγαπημένο ρούχο του παιδιού σας σε βαπτιστικό! Πάρτε λοιπόν ένα φορεματάκι του κοριτσιού για παράδειγμα  απλό σε κατάλληλο χρωματισμό και διακοσμήστε το όπως σας αρέσει. Αφήστε  την φαντασία σας να λειτουργήσει και δημιουργείστε! Προσθέστε δαντέλα ,τούλι, φιόγκους, παγέτες, Ότι σας ενθουσιάζει .Αν χρειαστεί αναζητήστε έμπνευση από το διαδίκτυο! Αν αφιερώσετε λίγο χρόνο το βαπτιστικό ρούχο για το νεοφώτιστο θα είναι έτοιμο με ελάχιστα έξοδα. Αν κρίνετε ότι χρειάζεται κάνεις δεν σας απαγορεύει να αγοράσετε μεμονωμένα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το κυρίως ρούχο όπως πακετάκι παπούτσια ή κάποιο αξεσουάρ. Αν φερθείτε έξυπνα και καταφέρετε τα πρόσθετα  διακοσμητικά να είναι αποσπώμενα  τότε το παιδί σας δεν έχει κανένα λόγο να μην ξαναφορέσει το βαπτιστικό του ρούχο και να το ευχαριστηθεί μέχρι τέλους.

 

Οι επιλογές που μπορούν να κάνουν αισθητή την μείωση κόστους για τα βαπτιστικά ρούχα όπως είδατε υπάρχουν και μπορείτε να τις υιοθετήσετε εφόσον σας καλύπτουν. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας να φροντίστε να ζήσετε αυτή την υπέροχη στιγμή και να την απολύσετε! Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 

1 Comments

  • Avatar
   kakaras kostas
   Apr 2, 2017

   πακετο βαπτισης για κοριτσι

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code