Νίνο - Χρυσή Βαρδινογιάννη | Βάπτιση των παιδιών τους

 Νίνο - Χρυσή Βαρδινογιάννη | Βάπτιση των παιδιών τους

Ήταν μια ημέρα γεμάτη χαρά για τον Νίνο και την Χρυσή Βαρδινογιάννη η χθεσινή ημέρα διότι το ζευγάρι βάπτισε τα δυο του παιδιά ,με όλους τους αγαπημένους φίλους να στέκονται στο πλευρά τους
Η οικογένεια είχε επιλέξει από την πρώτη στιγμή να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας  και  γι αυτό τον λόγο η τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στα βόρεια προάστια.

Στον μικρό γιο τους έδωσαν το όνομα Γιώργος (από τον πατέρα της Χρυσής) ενώ στην υπέροχη κόρη τους έδωσαν το όνομα Καρεν από την μητέρα του Νίνο.

Μετά την βάπτιση των παιδιών τους επακολούθησε πάρτι στον κήπο της οικίας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη με πολλούς καλεσμένους που ανάμεσα; Τους ήταν ηΤάμτα, ο Γιώργος Λιανός με την  Ανθή Ανδροτσάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Σάσα Σταμάτη που συνοδευόταν από τον Θέμη Γεωργαντά, ο Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του αλλά κι άλλοι  φίλοι και  συνεργάτες του τραγουδιστή. 

Είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα στενά μέλη της οικογενείας Βαρδινογιάννη .Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγο του Μαριάννα Βαρδινογιάννη ,η Αγάπη Βαρδινογιάννη (μητέρα της Χρυσής) ,καθώς και ο Μίνως Κυριακού με τη σύζυγό του, Μαρί


Ο Νίνο σε  συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή  στον Αντ1 είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες :

Κάποια πράγματα τα προσέχεις.. Είσαι πιο υπεύθυνος. Θα τα βαφτίσουμε και τα δυο μαζί. Τα ονόματα θα τα πάρουν και από τις δυο γιαγιάδες και από τους δυο παππούδες! είπε ο τραγουδιστής μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του για τα δυο του αγγελούδια!

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code